VVV Veenkoloniën

Waar je kunt wandelen, fietsen, golfen, varen, shoppen, eten, uitgaan en overnachten hoor je in ons VVV-agentschap, gevestigd in het Veenkoloniaal Museum in Veendam. Onze vrijwilligers helpen je graag met het vinden van een geschikte accommodatie of leuke uitgaanstips. Het unieke aan ons agentschap is, is dat het gevestigd is op een plek die bruist van historie: het Veenkoloniaal Museum. Je kunt bij ons dan ook niet alleen terecht voor diverse cadeaubonnen en souvenirs, wij bieden ook een breed scala aan literatuur over de geschiedenis van de Veenkoloniën. Natuurlijk beschikt het agentschap ook over een uitgebreid aanbod van informatie over de diverse musea, bezienswaardigheden en evenementen in de Veenkoloniën en de omliggende gebieden.
Daarnaast zijn er verspreid door het gebied ook verschillende folderpunten waar je terecht kunt voor informatie over het gebied. Gedreven ondernemers staan je graag te woord en helpen je om een prettig verblijf te hebben. Je bent bij hen van harte welkom.

VVV Veenkoloniën (Toeristische vragen)
MUSEUMPLEIN 5
9641 AD VEENDAM
0598 364 224
vvv.veendam@live.nl of info@veenkoloniaalmuseum.nl
Dinsdag-vrijdag : 10-17 uur
Zaterdag-maandag: 13-17 uur

VVV bonnen
Voor het bestellen van VVV bonnen mail je naar info@veenkoloniaalmuseum.nl Erik v.d. Wal. Let op, geef grote bestellingen tijdig door.

VVV coördinator 
Voor pr, lidmaatschap etc.:
Elleke van der Molen, coördinator VVV agentschap
vvv.veendam@live.nl 

www.veenkolonien.groningen.nl

Deel deze pagina