Theater: Ton Kas

Theater: Ton Kas

Na het overweldigende succes van Eerste Klootviool kon een vervolg niet uitblijven: gelauwerd toneel-, tv- en filmacteur Ton Kas, de eeuwige zwartkijker, maar wel eentje die de lach aan zijn kont heeft hangen, komt met een vervolg op zijn hilarische moppenshow. De inhoud is anders, het voornemen hetzelfde: lachen tot je scheel ziet.

Enkele steekwoorden over de humor van Ton Kas: * STRONG language * politiek incorrect * hoogste grapdichtheid * seksistisch* vrouwonvriendelijk * sowieso onvriendelijk * puur jatwerk * 100% recyclebaar *.

Ton Kas is o.a. bekend als Arie Balk uit 't Schaep met de 5 Pooten en verder van tv-series als Hertenkamp, TV-7 en de films LEK, Vet Hard, Vox Populi, De Heineken ontvoering, Plan C en de veelbekroonde film Matterhorn. Ook was hij een aantal malen te gast bij DWDD.

De pers Het Parool (****): Meesterlijke moppentapper Ton Kas verveelt geen seconde.
(…) Kas vertelt over zijn twee huwelijken en de vele dates daar tussenin. Het zijn geen vriendelijke anekdotes. De één is heel dik, de ander heel lelijk, een derde wat al te enthousiast tussen de lakens. 'Bij een strijkplank kost het meer moeite om de poten uit elkaar te krijgen.'

Deze voorstelling sluit naadloos aan bij het ‘Kampioenschap Bakk’n Vertell’n’ dat dit seizoen voor het eerst wordt georganiseerd door vanBeresteyn. In oktober en november zijn voorrondes georganiseerd aan de stamtafels van ’t Zielhuus Noordpolderziel, de Toeter Veendam, De Oude Bank Leek en Carambole in Winschoten. De vier winnende stamtafelteams strijden tegen elkaar op zaterdag 7 januari in theater vanBeresteyn.

De winnaars van de voorrondes in november winnen vrijkaarten voor deze hilarische avond met Ton Kas.
Meer info? Zie activiteiten op deze site of op pagina 28 van de theatergids.
Locatie: Museumplein 5a, 9641 AD Veendam
www.vanberesteyn.nl
 

Deel deze pagina