Gratis LEV - concerttour - ‘Morgen dans je weer’

Gratis LEV - concerttour - ‘Morgen dans je weer’

LEV is al een aantal jaren te horen in kerken en op conferenties door heel Nederland. Met een combinatie van eigen liederen en bekende meezingers  wijzen ze op de God die hoop en liefde geeft.

Op 1 oktober 2015 verscheen het nieuwe album van LEV: ‘Morgen dans je weer’. Op het album staan nieuwe, Nederlandstalige liederen die het leven met God bezingen op de mooie en de moeilijke momenten. De teksten wijzen op onze trouwe God, die hoop en perspectief geeft.

Graag neemt de band u mee in de verhalen achter de teksten. Een avond lang samen zingen en luisteren naar de nieuwe, Nederlandstalige liederen van deze band, afgewisseld met enkele bekende meezingers.

We nodigen u van harte uit hierbij aanwezig te zijn!
De concerten zijn gratis, ook betaalt u geen reserveringskosten.

LEV bestaat uit 6 (semi-) professionele muzikanten, die op verschillende momenten worden versterkt door bevriende muzikanten en/of zangers. Aan deze tour werken mee: Freek van der Brugge (zang en gitaar), Liesbeth Koedoot (zang), Jelmer van der Veer (piano en toetsen), Pieter Bakker (bas en contrabas), Richie Lohy (gitaar), Onne Crezee (drum).

De concertavonden beginnen om 19.30 uur en duren ongeveer anderhalf uur. Toegang is gratis. Reserveer meteen uw kaarten via de website
Locatie: De Kandelaar, Doctor A. Kuyperstraat 46, 9645 AR Veendam
www.zingenindekerk.nl

Deel deze pagina