De maand bekeken

De maand bekeken

De Maand Bekeken blikt terug op maart

Zaterdag 31 maart vindt een nieuwe editie van De Maand Bekeken plaats. In Cultuurcentrum vanBeresteyn blikt presentator Martijn Folkers met drie nieuwe gasten terug op de maand maart.

 

Afgelopen zaterdag vond voor de 31e keer de Grote Omloop van de Veenkoloniën plaats georganiseerd door de Stormvogels. De Veendammer wielervereniging beleefde sowieso een mooie maand, want in maart werd het wielercafé aan de Langeleegte officieel geopend. Voorzitter Wilbert Boneschansker schuift bij ons aan om hierover te vertellen.

Deze winter stonden we massaal op de schaatsen. Aanleiding voor Stichting Participatie Borgerswold om de eerste Veendammer Winterspelen te organiseren. Martijn Folkers praat met voorzitter Erik Nijkamp over dit evenement en de toekomst van ondernemend Borgerswold. Wat kunnen we nog meer van ze verwachten?

Wat vorig jaar als een spontane actie begon, krijgt dit jaar een vervolg: The Passion Veendam. Op Witte donderdag start voor de tweede keer een processie door de Parkstad. Wat beweegt de initiatiefnemers om dit evenement te organiseren in Veendam?

Muziek komt deze maand van de jonge singer-songwriter Iris Rijnsewijn.

De Maand Bekeken De Maand Bekeken is een initiatief van Biblionet Groningen. Maandelijks wordt het publiek in een uur bijgepraat over de ontwikkelingen in de gemeente Veendam en de hoogtepunten uit het nieuws. De talkshow, voor en over Veendam, past bij de wens van de Bibliotheek om een plek van ontmoeting, informatie en debat te zijn. De show wordt op een later tijdstip uitgezonden op radio en televisie.

Publiek is van harte welkom op zaterdag 31 maart van 16.00 tot 17.00 uur in de foyer van Cultuurcentrum vanBeresteyn. De toegang is gratis.

Deel deze pagina