Aspergedag centrum Veendam

Aspergedag centrum Veendam

Zaterdag 14 april wordt weer de Aspergedag gehouden in het centrum van Veendam. Meerdere ondernemers gaan dan gezamenlijk de asperge en hun bedrijven promoten door heerlijke gerechtjes te serveren met als vast bestanddeel de asperge.

De aspergekwekers Grol en Doornbosch uit Borgercompagnie, Hotel Parkzicht, De Zuivelhoeve, Brasserie La Vache, Bakkerij Geertsema, Keurslager Westerman en Parkflat Langeleegte serveren gezamenlijk heerlijke gerechtjes en presenteren hun bedrijven in het centrum van Veendam. Het evenement vindt plaats op het Veenlustplein waar een prachtige tent is geplaatst en niet te missen is. De tijden zijn van 11.00 tot 17.30 uur.

Naast de gezamenlijke tent is er een foodtruck aanwezig die pizza’s met asperge aanbiedt en zijn er meerdere (oude en nieuwe) landbouwwerktuigen te zien. Gedurende het evenement zal er muziek ten gehore worden gebracht om er een sfeervol geheel van te maken. Wij heten jullie van harte welkom en zien jullie graag as. zaterdag op het Veenlustplein in het centrum van Veendam.  

Deel deze pagina