25 jaar Hobbybeurs ‘De Broeckhof Zuidbroek’

25 jaar Hobbybeurs ‘De Broeckhof Zuidbroek’

Zaterdag 5 november 2016 vindt van 10.00 tot 16.00 uur alweer de 25e editie van de hobbybeurs plaats in vergader-, congres- en cultuurcentrum ‘De Broeckhof’ in Zuidbroek.
Ruim 30 standhouders uit alle hoeken van de provincie Groningen maken u graag deelgenoot van hun favoriete bezigheid, presenteren het resultaat en verzorgen in sommige gevallen zelfs een workshop.  
Van décopatch, sieraden, kaarten tot zeep- en tuindecoraties en honing. Van tekstborden, textiel en traditioneel origami tot creatief bloemschikken en van huis- en tuin decoraties, vlieger- & luchtfotografie tot roggebrood. Dit en nog veel meer. U kunt het allemaal beleven en ervaren!
Om  deze jubileumeditie een feestelijk tintje te geven wordt aan bezoekers van de Hobbybeurs twee keer, te weten om 11.30 en 12.15 uur, gratis een workshop goochelkunst aangeboden. Deze workshop wordt verzorgd door niemand minder dan Steve Carlin, bekend van SBS6/It’s a Kind of Magic.
Verder kunt u genieten van Groninger Bluesgrass van ‘de Stroatklinkers’ en wordt u getrakteerd op lekkernijen.
Kortom, bezoek deze extra feestelijke  hobbybeurs,  kom inspiratie of ideeën opdoen, gezelligheid en lekkere dingen proeven, genieten van de muziek, een workshop goochelkunst doen of gewoon lekker neuzen of shoppen. Er is voor elk wat wils, ook voor u!
Dorpscentrum "De Broeckhof" - W.A. Scholtenweg 18 -  Zuidbroek -

Deel deze pagina