Theater: vanBeresteyn Rock'n Roll night

Theater: vanBeresteyn Rock'n Roll night

Een onvervalste Rock-‘n Roll Night met een drietal stevige bands en vlammende rock & roll dansers van dansschoo Let's Swing.

Stuck Herry, opgericht in 1984, speelt vooral jaren vijftig covers met als belangrijke inpiratiebron Chuck Berry en The Kinks. U ziet frontman Peter de Haan in een ietwat andere rol dan die van  Pé van het duo Pé Daalemmer en Rooie Rinus, waarmee hij grote bekendheid kreeg.  

Gold Diggin’ Papa bestaat al ruim 15 jaar en komt oorspronkelijk uit de buurgemeente Stadskanaal. Leadzanger Everhard Sprik voegde zich enkele jaren geleden bij de band en samen spelen ze rootsmuziek, rockabilly met invloeden van blues, surf en country. De vier bandleden laten oude tijden herleven met hun rock & roll classic style muziek..

De Torello's Jive Bugs is een acht- koppige band en berucht om zijn strakke jaren veertig pakken en doordenderende shows met de beste jive, swing en rock & roll uit de jaren veertig en vijftig. The Bugs zijn ervaren rotten in de rock & roll, en nemen je genadeloos mee op een ongepolijste reis vol energie!

Natuurlijk is er volop ruimte in de theaterzaal om te dansen, een must, want stilzitten is onmogelijk bij de muziek van deze drie topbands!
Locatie:
Museumplein 5a, 9641 AD Veendam
www.vanberesteyn.nl
 

Deel deze pagina