Theater: Herman van Veen 26 en 27 mei

Theater: Herman van Veen 26 en 27 mei

We zijn bijzonder trots dat we dit seizoen de sympathieke, muzikale alleskunner Herman van Veen hebben kunnen programmeren. Samen met zijn muzikanten, zijn liedjes en zijn verhalen staat hij maar liefst twee avonden op het podium in ons theater.

Herman van Veen speelt viool, zingt, schrijft, componeert, schildert en is de geestelijk vader van de wereldberoemde wees-eend Alfred Jodocus Kwak. Van zijn hand verschenen tot op heden 183 cd’s, 26 dvd’s en een tachtigtal boeken. Van Veen ontving talloze onderscheidingen waaronder in 2016 de Lennaert Nijghprijs voor beste tekstschrijver.

Schijnbaar moeiteloos zingt hij zijn repertoire in vijf talen. In 1966 beklom hij voor het eerst het podium en sindsdien reist hij met zijn voorstellingen de wereld rond. Geen Nederlandse artiest wordt zo gevierd in de internationale theaters als deze Utrechtse duivelskunstenaar: in L’Olympia Parijs, Carré Amsterdam, Konzerthaus Wenen, Friedrichstadtpalast Berlijn, Carnegie Hall New York én vanBeresteyn Veendam.

Museumplein 5a
9641 AD Veendam
www.vanberesteyn.nl

Deel deze pagina