Theater: FC de Rebellen Kerelsaovend

Theater: FC de Rebellen Kerelsaovend

Als tegenhanger van de succesvolle Ladies Nights in vanBeresteyn, waar naast een feel-goodfilm aandacht is voor beauty, lifestyle en meer vrouwenzaken, komt vanBeresteyn dit seizoen met een Mannenavond, of, zoals directeur Simon Scholtens het prefereert aan te kondigen: een Kerelsaovend. En wat is nu een meer geschikt thema voor echte kerels dan voetbal.
FC de Rebellen is een nieuw concept waarbij markante voetbalfiguren zoals John de Wolf, Glenn Helder, Marcel Meeuwis en Leo Alkemade (cabaretier) hun verhalen over de profvoetballerij komen vertellen. En ook is er iedere voorstelling een gast-Rebel.
U hoort niet de romantische of komische anekdotes die iedereen al talloze keren heeft gehoord, maar het echte verhaal. Verhalen over macht, geld, seks, doping, list en bedrog. Verhalen die niet eerder zo openhartig werden verteld, de rauwe werkelijkheid

Samen met gespreksleider Koert Westerman, Frank Evenblij, Thijs Slegers of Hugo Borst beleeft u een historische avond vol met vermaak en zal uw mond open vallen van verbazing. Er zal uiteraard ook veel gelachen worden en misschien wordt u wel op een ‘rebelse’ manier in het ootje genomen.
En natúúrlijk is er op de Kerelsaovend meer te beleven dan alleen theater..
Locatie: Museumplein 5a, 9641 AD Veendam
www.vanberesteyn.nl

Deel deze pagina