The Iconic Dinnershow: Paasdinnershow

The Iconic Dinnershow: Paasdinnershow

Na het overweldigende succes van de de première van "The Iconic Dinnershow" is het nu mogelijk om vanaf 22 oktober tot 15 april elke maand te genieten van deze geweldige Dinnershow.

Seizoen 2016-2017 begint in oktober met de openingsshow, welk zal  plaatsvinden op 22 oktober, de Herfstdinnershow op 19 november, speciale X-mass Dinnershow op 17 en 26 december, Nieuwjaarsdinnershow op 22 januari, Valentijnsdinnershow vol liefde op 19 februari, de Lentedinnershow op 18 maart en het jaar wordt afgesloten op 15 april met de Paasdinnershow.

Samen met Charlie Productions en On Air Events is er, een voor het noorden van het land, een unieke show neergezet. Met een professionele cast die haar sporen reeds ruim heeft verdiend in de dans- en showwereld. Het resultaat is “The Iconic Dinnershow” met 3 geweldige zangeressen en 5 topdansers die u meenemen langs de iconische tijdperken van de muziekgeschiedenis. Grote namen uit de muziekgeschiedenis zoals Tina Turner, Prince, Madonna, The Rolling Stones, Micheal Jackson en Beyonce komen voorbij in de show.

Wilt u er bij zijn? Reserveer tijdig uw kaarten bij Hotel Parkzicht. De aanvangstijd van de show is 19.00 uur en vanaf 18.00 uur is de inloop in de prachtig aangeklede en verlichte zaal.

Reserveren kan via info@parkzicht.com of 0598 666888.
Locatie: Museumplein 3, 9641 AD Veendam
www.parkzicht.com

Deel deze pagina