Super Bubble Zwemfestijn

Super Bubble Zwemfestijn

ZPC Bubble vergroot de veiligheid van uw kind aan zee.

Veiligheid van uw kind aan het strand, in de zee of in een ander waterrijke omgeving, is belangrijk. Zwem- en Polovereniging Bubble te Veendam wilt u graag helpen om de veiligheid van uw kind in het water te vergroten!

 

De zomer staat weer voor de deur. Tijdens de vakantie trekken vele mensen naar zon, zee en strand. Heerlijk! Met kinderen kan dit echter ook spannend zijn, want spetteren en dobberen is fijn maar het water kent ook vele gevaren!

Is uw kind na het behalen van de zwemdiploma’s nog wel zwemvaardig genoeg? Weet uw kind wat een “mui” is? En wat betekenen al die verschillende kleuren vlaggen op het strand?

Op zaterdag 12 mei 2018 van 14.30 uur tot 16.30 uur organiseert ZPC Bubble, in samenwerking met het zwembad en restaurant Tropiqua te Veendam, het “SUPER BUBBLE ZWEMFESTIJN” voor kinderen t/m groep 8. Tijdens dit festijn leren de kinderen van LIFEGUARD RENATE meer over stroming, vlaggen en veiligheid. Ooit geweten dat een vuilniszak niet alleen dient om afval in te doen maar ook levensreddend kan zijn in het water? Er zal volop worden geoefend. Ook zullen onze enthousiaste trainers op een leuke manier de zwemvaardigheid van de kinderen weer opfrissen.

Natuurlijk wordt er ook gespeeld, want plezier in het water, is veiligheid voor later. Na het oefenen zullen wij daarom met elkaar nog een leuk spel gaan doen en kan er nog even volop vrij worden gespetterd.

Ook wanneer u niet op vakantie gaat naar zee of ander water, is uw kind natuurlijk van harte welkom.

Wilt u op een later moment met uw kind nogmaals een veilige duik nemen in het zwembad? Speciaal voor onze deelnemers hebben het zwembad en restaurant Tropiqua het SUPER BUBBLE ZWEMARRANGEMENT samengesteld. Na het festijn krijgt uw kind hiervoor een bon die recht geeft op 1x gratis vrij zwemmen, 1 patat, 1 snack en 1 ijsje.

 

Zien wij uw kind tijdens het SUPER BUBBLE ZWEMFESTIJN zodat u op weg kunt naar een veilige zomer?

 

Voorwaarde is dat uw kind minimaal in het bezit is van zwemdiploma A. Na aanmelding krijgt u nadere informatie.

 

Aanmelden kan voor 4 mei 2018, via: zwemfestijn@zpcbubble.nl

Wees er snel bij want vol=vol!

Deel deze pagina