Lezing: De weg naar meer vitaliteit. Weet wat je eet!

Lezing: De weg naar meer vitaliteit. Weet wat je eet!

Niet fit, moeite met uit bed komen, niet herstellen na een inspanning, te moe om te bewegen, grote schommelingen in energiepeil, vermoeider uit bed komen dan je erin gaat etc. zijn veelgehoorde klachten. Het is voor ruim 60% van de mensen de reden van hun bezoek aan de huisarts. Onderzoeken wijzen lang niet altijd uit waar deze verminderde vitaliteit mee te maken heeft. En dan nemen we het vaak voor lief, zeker als we wat ouder worden. “Ik ben per slot van rekening ook geen 20 meer”, hoor je dan vaak. Maar is dat altijd terecht? Er zijn volkeren genoeg met fitte, vitale honderdjarigen.

 

Nog te vaak wordt er niet gedacht aan voeding en leefstijl als mogelijke oorzaak. Toch kunnen het hele alledaagse (voeding)gewoontes zijn die jouw energie en vitaliteit ondermijnen. Onbewust, onbedoeld en zeker ongewild zijn er ingeburgerde voedingsgewoontes die bij menigeen de energie en vitaliteit ondermijnen. Rineke Dijkinga geeft, op basis van haar 15 jarige praktijkervaring met dergelijke klachten, volop adviezen om je voordeel mee te doen. Het is maar dat je het (w)eet! Geef voeding daarom de kans die jij verdient!

In de pauze is er verkoop van (gesigneerde) boeken van Rineke.
En er is een proeverij uit het kookboek, aangeboden door theater vanBeresteyn in samenwerking met Grandcafé vanBeresteyn

Aanvang: 20.00 uur
Prijs: € 9,50

Deel deze pagina