Kerstmarkt en Moonlightshopping in Veendam

Kerstmarkt en Moonlightshopping in Veendam

Meer informatie volgt.

Succesvolle Kerstmarkt en Moonlightshopping in Centrum Veendam op 22 en 23 december!

Zaterdag 22 en zondag 23 december staat het centrum van Veendam weer in het teken van de altijd druk bezochte Kerstmarkt. Een succesvol evenement dat wordt gecombineerd met het Moonlightshoppen op de zaterdagavond.

Zowel op de zaterdag als op de zondag staan er ruim 40 kramen opgesteld op het Raadhuisplein en het Veenlustplein. Tijdens de markt is er live muziek en ander vermaak. De markttijden zijn zaterdag van 13:00 tot 21:00 uur en op zondag van 13:00 tot 17:00 uur.

 

Zaterdagmiddag wordt de Kerstman weer binnengehaald door de Noordpool Express van de STAR. Aankomst op het station van Veendam is rond 17:00 uur. U kunt mee de Kerstman ophalen en de tickets hiervoor zijn verkrijgbaar bij de STAR. Zaterdagavond wordt er voor livemuziek gezorgd op het podium van het Raadhuisplein. Bij de carrousel, bemand door gezamenlijke Veendammer serviceclubs, kunt u terecht voor een drankje.

Zondagmiddag sluiten we af met een prachtige vuurwerkshow. We denken dan weer terug te kunnen kijken op een geslaagde Kerstmarkt.

Graag zien we jullie op de Kerstmarkt in het Centrum van Veendam!

Deel deze pagina