International Dutch Supercross

International Dutch Supercross

De datum voor de zesde editie van de Dutch Supercross in Zuidbroek staat vast. De grootste internationale Supercross van Nederland zal dit jaar verreden worden in het weekend van 28, 29 en 30 oktober. In de eerste vijf edities heeft de Supercross telkens een mooie groei laten zien. De doelstelling voor 2016 is dan ook om dit te evenaren en te proberen nog verder door te laten groeien. De focus in 2015 lag op het brengen van meer entertainment in de pauzes. In vergelijking met de eerdere edities is dit perfect gelukt en hier wil de organisatie in de komende jaren op uitbreiden. Het moet een leuk dagje uit worden voor het hele gezin en om dit te realiseren moeten er vele dingen te ondernemen zijn in de hal.  Ondertussen zijn voor 2016 de Utlopers , het geweldige dweilorkest uit Sneek  wat keer op keer Thialf op zijn kop zet, weer geboekt, Dj Willem bekend van o.a. de skihut in Rotterdam is het hele weekend aanwezig.  Op zondag ook wel “de familiedag” genoemd is er een heuse ballonkunstenaar aanwezig , springkussens, een clown, sminkster, gratis suikerspin voor de kinderen, enz. enz. volop activiteit voor jong en oud.
Over de spanning van de wedstrijden en het sterke internationale deelnemersveld heeft Zuidbroek nog nooit te klagen gehad. De fijne samenwerkingen met de Duitse teams en de goede contacten met rijders zorgen er ieder jaar voor dat er een sterk deelnemersveld aan de start komt. Wel neemt dit enige maanden van voorbereiding in beslag, om dit te realiseren en daarvoor zijn de eerste contacten nu alweer gelegd.
In 2016 zijn er opnieuw drie wedstrijddagen waarbij de Eurohal in Zuidbroek helemaal in het teken staat van Supercross. Op vrijdag is er een speciale dag voor de DMX-rijders aangevuld met een demo wedstrijd waar de inters alvast een voorproefje laten zien van wat ons zaterdag en zondag te wachten staat. Ben je nog nooit bij de Dutch Supercross in Zuidbroek geweest, plaats dan 28, 29 en 30 oktober in je agenda.”

 

 

Locatie: Eurohal Zuidbroek, Burg.Omtaweg 4 9636 EM Zuidbroek, Kijk voor verdere informatie op www.eurohalzuidbroek.eu/

Deel deze pagina