Duo Cantare - Pop meets classic

Duo Cantare - Pop meets classic

Het duetten-programma van Duo Cantare brengt de gevoelige muziek van toen weer tot leven. Een muzikale ervaring die kippenvel bezorgt. Italiaanse pracht wisselt zich af met Engelse en zelfs Nederlandse klassiekers. Hans van Heiningen (operazanger) en Else Hulskamp (musicalzangeres) zingen vol overgave de meest prachtige en tijdloze lovesongs.

Het repertoire bestaat uit duetten van o.a. Andrea Bocelli, Il Divo en Josh Groban.

Door samenwerkingen met artiesten uit de popmuziek, zijn de meest prachtige en memorabele songs ontstaan. Denk aan Celine Dion, Laura Pausini en Mariah Carey met nummers als The Prayer, Vivo per Lei, Hero, Canta della Terra, Perfect en Can't help falling in love. Wie kent ze niet?

Om het feest der herkenning compleet te maken, zal er ter afwisseling ook lichte muziek uit musicals zoals The Phantom of the Opera, West Side Story en Cats de revue passeren. Om het feest der herkenning compleet te maken.

Tijdens deze muzikale middag bent u verzekerd van een warm en fijn gevoel door de prachtige klanken en zachte sfeer.

Biografie Hans van Heiningen

Hans studeerde aan het Sweelinck Conservatorium te Amsterdam. Hans vervulde gastrollen bij o.a. de Nederlandse Opera Stichting en De Nationale Reisopera (Opera Forum) en zong meerdere malen in het Concertgebouw in Amsterdam diverse oratoria waaronder de Matthäus-Passion. Hij soleerde bij het Koninginneconcert in 1993. Hij werkte mee aan diverse radio en tv opnames. Hans is als zanger werkzaam in zeer uiteenlopende genres als: opera, operette, concerten, musicals en muziektheater.

Entree: 15,00 p.p. in de pauze krijgt u koffie, thee en heerlijke traktaties aangeboden (kinderen t/m 15 jaar gratis)Aanvang 15:00 uur (inloop vanaf 14.30 uur)

Deel deze pagina