Feestvieren met Dikkie Dik

Feestvieren met Dikkie Dik

Hij is de leukste kat van Nederland: Dikkie Dik. Vijfentwintig jaar lang werden de avonturen van deze rode kater voorgelezen in het tv-programma Sesamstraat en verschenen er meer dan 25 boeken. En dat is nog niet alles, want van 18 tot en met 21 april reist Dikkie Dik langs de bibliotheken in de gemeenten Pekela en Veendam.

 

Boek & Film Jonge kinderen kunnen een week lang genieten van Dikkie Dik. Op woensdag 18 en donderdag 19 april is Dikkie Dik aanwezig tijdens de afsluiting van het voorleesproject Boek & Film. Honderden peuters komen met hun ouders naar Cultuurcentrum vanBeresteyn in Veendam. De afgelopen periode zijn de kinderen op de peuterspeelzaal en de kinderopvang voorgelezen uit de boeken van Dikkie Dik. Tijdens de afsluiting worden in de theaterzaal op een groot bioscoopscherm de filmpjes van Dikkie Dik vertoond.

Dikkie Dik Feest in de bibliotheek Tijdens de Dikkie Dik Week vieren we ook feest in de bibliotheek. In de bibliotheken van Nieuwe Pekela, Oude Pekela en Veendam kun je spelletjes spelen en knutselen, dansen op de muziek van Dirk Scheele of op de foto met Dikkie Dik!

Woensdag 18 april, 14.00 – 15.30 uur Bibliotheek Oude Pekela, Sportlaan 4

Vrijdag 20 april, 14.00 – 15.30 uur Bibliotheek Nieuwe Pekela, Meidoornlaan 88

Zaterdag 21 april van 13.00 – 16.00 uur Bibliotheek Veendam, Museumplein 5

Deel deze pagina