De Vakantie Voorleestent in Oost-Groningen

De Vakantie Voorleestent in Oost-Groningen

 

Deze zomer trekken de bibliotheken in Oost-Groningen de wijk in. In Veendam, Stadskanaal, Musselkanaal, Oude Pekela en Ter Apel zet Biblionet Groningen de Vakantie Voorleestent op.

In de Vakantie Voorleestent wordt voorgelezen en doen we spelletjes. Kinderen en ouders kunnen er tevens de leukste (voor)leesboeken lenen. Een bezoekje aan de Vakantie Voorleestent is helemaal gratis en ook gezinnen uit andere wijken zijn van harte welkom! Met de Vakantie Voorleestent wil Biblionet Groningen het (voor)lezen in de zomer stimuleren.

 

 

Veendam Samen met kinderopvang Meander en kindercentrum Hoi Pippeloi is Bibliotheek Veendam voor het derde jaar op rij met een voorlees- en spelprogramma te vinden in de wijken Noord en Sorghvliet. Zes weken lang staat de tent op een vaste avond, tijd en locatie in beide wijken.

Op de dinsdagavond staat de Bibliotheek samen met kinderopvang Meander, van 18.30 uur tot 19.30 uur, ter hoogte van OBS de Noorderbreedte in plan Noord. Op de woensdagavond wordt samen met kindercentrum Hoi Pippeloi de wijk Sorghvliet bezocht. Van 18.30 uur tot 19.30 uur kunnen kinderen en ouders de tent bezoeken bij OBS de Viermaster.

* Dinsdag 24, 31 juli & 7, 14, 21 en 28 augustus van 18.30 – 19.30 uur OBS de Noorderbreedte (Meezenbroekstraat), Veendam

* Woensdag 25 juli & 1, 8, 15 en 22 augustus van 18.30 – 19.30 uur OBS de Viermaster (Lauwers), Veendam

Deel deze pagina