Christmas Fair ‘Saints & Angels’ bij Tuingoed Foltz

Christmas Fair ‘Saints & Angels’ bij Tuingoed Foltz

De Christmas Fair 'Saints & Angels' is inmiddels een begrip in Noord-Nederland en ver daarbuiten. Ook dit jaar ademt de boerderij van Tuingoed Foltz in Meeden drie weekends – 26/27 nov, 3/4 dec èn 10/11 dec – een wel heel oorspronkelijke kerstsfeer; Frans-landelijk met een accent op oud en doorleefd. Daarbinnen is de variatie groot. Van engelen tot heiligenbeelden, van fonkelende kroonluchters tot sfeervolle kandelaars, van glaswerk tot prachtige serviezen. Met daarbij originele groene materialen, als pepperberries, Kaaps groen, kleurrijke vruchten en dadeltakken en natuurlijk een keur aan culinaire verrassingen.
Toegang gratis.
Locatie: Hereweg 346, 9651 AT Meeden
www.tuingoedfoltz.nl

 

 

Wisselende standhouders presenteren onder meer schapenvachten en buitenkleding, exclusieve sieraden, woonaccessoires, houtsnijwerk, jams en chutneys, taarten, wijnen en ciders, sterren uit verre oorden en tal van andere cadeau-artikelen en sfeermakers.
In de boerderij geeft Dorine Folkerts demonstraties in het maken van exclusieve kransen, guirlandes en tafelversieringen. Bij de takkenkraam kunnen bezoekers kiezen uit een unieke collectie losse groene materialen, kleurrijke vruchten en geurige kruiden.
Bij binnenkomst wordt iedere bezoeker van de Christmas Fair als gast ontvangen met een glas kruidige appeldrank. Meer lekkernijen zijn te vinden in de oude koestal.

Wonderlaand Kerstroute 2016

Het laatste weekend – 10/11 december – maakt de fair deel uit van de Kerstroute van een groep exclusieve kleinschalige bedrijven uit Oost-Groningen die zich verenigd hebben onder de naam ‘Wonderlaandroute’ (www.facebook.com/Wonderlaandroute-1601328763468443/timeline)

Openingstijden van de fair:

Christmas Fair Saints & Angels: 26/27 nov, 3/4 dec èn 10/11 dec (zaterdag/zondag) van 10.00–17.00 uur. Toegang is gratis.

Adres: Tuingoed Foltz, Hereweg 346, 9651 AT Meeden (Gr), tel. (06) 10 59 34 37, www.tuingoedfoltz.nl

Deel deze pagina