O'Dreams - Broken

O'Dreams - Broken

Het Iers/Nederlandse trio O’Dreams timmert flink aan de weg in de internationale wereld van folk en singer/songwriters. Ze spelen niet alleen in Nederland en België, maar toerden in het verleden veelvuldig door Ierland en deden een reeks concerten in de Chinese steden Beijing en Shanghai.

Juist de bijzondere combinatie van deze drie muzikanten maakt O’Dreams uniek. Verwacht daarom geen standaard Ierse ballads die iedereen in de pub luidkeels meezingt. Integendeel! O’Dreams kiest voor de echte parels uit de Ierse muziekgeschiedenis en geeft ze eigenzinnige arrangementen mee. Op het theaterpodium voegt het drietal daar nog een flinke portie humor en zelfspot aan toe.
Tijdens dit concert gaat het drietal op reis door Ierland, waar hun gezamenlijke vriendschap ooit begon. Een bewogen reis van muziekvrienden. Een ware trilogie met parels van Ierse songs als hun enige kompas. Dwars over de breuklijnen van zowel hun vriendschap als het land dat hen zo lief is om oude breuken te helen en nieuwe crashes te voorkomen.

Deel deze pagina