Arnold Veeman & Friends - Klaai

Arnold Veeman & Friends - Klaai

Arnold Veeman, componist en chansonnier, bespeelt al jaren vele genres binnen de muziekwereld. Van Jacques Brel tot Louis Armstrong, van Doe Maar tot Debussy; hij laat zich door de grote meesters inspireren. Zijn donkere, poëtische muziek kruipt onder je huid en blijft je bij – om nooit meer te vergeten. Opzwepend maar niet overheersend, donker maar nooit zwaar, een stukje rust tussen dag en nacht.

Geboren in Groningen, met wortels in Suriname; in zijn muziekshow KLAAI gaat Arnold op zoek naar de betekenis van afkomst. Hij combineert de swingende jazz-invloeden uit Suriname met zijn eigen intrigerende muziekstijl. Dit resulteert in een ontroerende muzikale voorstelling waarin Veeman antwoord probeert te vinden op universele vragen over de invloed van omgeving, onze afkomst en de controle die we over ons eigen leven hebben.
Veeman speelt, onder andere, samen met zijn vrienden Remko Wind (piano), Libbe Oosterman (trompet), Joost van der Beek (gitaar), Ruud Vleij (bassist) en Elmer Bergstra (drums).

Deel deze pagina